Etichete

, , , , , , , , , , ,

couple-dark-hot-love-Favim.com-2174501

Crește vizibil, de la o vreme, numărul articolelor scrise și postate de femei pe internet despre futut. Fututul văzut din perspectiva femeilor. Tot mai multe autoare, unele celebre, citite și share-uite la greu în mediul virtual, abordează într-o frenezie pe care o pun doar pe seama primăverii subiectul fututului. Toate explică maselor largi populare că și femeia fute, că și ea s-ar fute și, bonus peste păsărică, se oferă și amănunte despre cum, cât și pe unde s-ar fute. E un futing pe netul ăsta că și pe femei a început să le ia puța târâș nu numai pe noi, ăștia, bărbații, care oricum suntem catalogați încă de la naștere drept obsedați sexual. Mai că încep să cred că de când lumea și pământul femeilor nu le-a ars niciodată de romantism, iubire, tandrețe ci doar de futut și abia acum, prin mila marelui internet, și-au putut expanda această pornire. Așadar, dacă piața de profil cere futut, să dezvoltăm, zic, subiectul. Doamnelor, păzea că vin! :))))))

Voi începe cu o istorioară scurtă și reală. Aveam vreo 5-6 ani, se căsătorise cel mai tânăr dintre unchii mei, nuntă mare, la țară, trei zile și trei nopți, casa plină, noroc că e mare și cu multe camere. În dimineața de după ultima noapte a nunții se făcuse cam ora zece dacă nu chiar mai mult și însurățeii nu mai ieșeau din camera în care dormeau. Bunica, femeie pragmatică din fire, tocmai ce începuse să-și manifeste oarece nemulțumiri: „Nu se mai trezesc și copiii ăștia odată, pleacă musafirii și ei sunt tot în pat!” Bunicul, și mai pragmatic, a liniștit-o scurt: „Lasă-i, ce ai cu ei acum? Poate se iubesc și ei!” În căpșorul meu de copil mic și prost într-ale iubirii, acel „poate se iubesc” suna al dracului de ciudat. Cum adică „poate”? Abia ce se terminase nunta, cum, doar, poate se iubesc? Drept pentru care m-am adresat bunicii: „Mamaie, dar Mihai n-o iubește pe Ani?” „Cum să n-o iubească, nu vezi că nu se mai dă plecat de la fundul ei?” Ei, bine, răpunsul acesta m-a băgat în ceața cețurilor chit că era toiul verii, drept pentru care m-am orientat către joacă lăsând întrebările existențiale pentru când urma să mă fac mare. Peste ani, după ce am știut și ce înseamnă să faci dragoste și ce înseamnă să faci sex, mi-am amintit și am înțeles ce voia să spună acel „poate se iubeau” al bunicului meu. Vedeți, doamnelor, ce puri erau oamenii atunci? Ei nu făceau sex, nu se futeau, ei se iubeau….
Dar să revenim la subiectul zilei, pe numele lui fututul. A fute e verb și, ca orice verb care se respectă, denumește o acțiune, acțiunea de a fute. Orice acțiune, care și ea se respectă, presupune existența a două părți, una care face acțiunea și alta asupra căreia se face acțiunea, în cazul nostru, una care fute și alta care este futută. Mama Natură a stabilit o lege clară și fără drept de interpretare, că doar nu e Parlamentul României, despre cine fute și cine este futut(ă) în regnul nostru, al oamenilor. Nu e cazul să detaliez eu aici cine, ce și cum, poziția e liber aleasă, că știți bine cum stau lucrurile. Dumnezeu a venit și a îndreptat lucrurile oferindu-ne puterea de a ne iubi, chiar și atunci când suntem în pat. Iubirea este singura acțiune în care există egalitatea perfectă, în care amândoi fac fiecare pentru celălalt, și asupra fiecăruia se face fără a fi unul mai presus decât celălalt. Și atunci, dacă ne putem iubi de ce doar să ne futem? Sunt convins până în măduva oaselor că fiecare dintre aceste doamne care se vor fuckerițele lui pește prăjit într-un fel s-au ridicat din pat după ce au fost iubite și în alt fel s-au adunat de pe unde s-au adunat după ce au fost futute. Și ca să parafrazez o vorbă celebră, cine nu-mi dă dreptate să-și arunce prima chiloții!
Nu știu, stimate doamne, cum e la voi când doar vă futeți și cum e când faceți dragoste, când vă iubiți cu bărbatul dorit, dar vă spun cum e la noi, la bărbați. Când futem, futem și atât, ne tragem fermoarul și ne vedem de ale noastre, de bujiile mașinii, de problemele de la serviciu, de berea cu băieții, de ce mai vreți voi. Pentru un bărbat un futut de acum 20 de ani are aceeași valoare ca meciul din etapa a cincea al Gloriei Buzău din același an, adică se pierde, nu mai există pur și simplu. Oricât de bună și de acrobată și de Miss Univers ar fi fost păsărica respectivă. Atât. Când face dragoste cu femeia iubită însă, în momentele acelea, un bărbat construiește o lume. Cu ea, pentru ea, pentru ei doi. Să te iubești cu femeia pe care o iubești înseamnă să scrii un vers din poezia omenirii, să compui un acord din muzica lumii. Asta face bărbatul cu femeia pe care o iubește. E ceva care n-are nicio legătură cu fututul, pentru că nu o fute, o iubește. Înțelegeți? O IUBEȘTE.
Așadar, dragele mele, mai lăsați dracului fututul, fie el și virtual, și puneți mâna și iubiți, și fiți iubite! V-a dat Dumnezeu un dar unic, acela de a avea puterea să-i faceți pe bărbați să vă iubească nebunește și parcă nu mai sunteți conștiente de el. Reveniți-vă! Și fiți sigure că un bărbat care vă iubește vă va fute și vă va urca pe pereți mai bine decât orice futălău din lumea asta. Stimate promotoare ale fututului, de futut se fut și pinguinii și babuinii, de iubit nu ne putem iubi decât noi, noi cu voi. Că de-aia ne-a dat Dumnezeu sufletul, să ne iubim, nu să ne băgăm ceva în el. Ce ziceți, cum e mai bine, să fii futută sau să fii iubită?