Etichete

, , , , , , , , , ,

O vorbă veche spune că fierul poate fi modelat abia după ce a ajuns la roșu, la culoarea incandescenței, abia atunci are suficientă căldură pentru a-i fi înfrântă tăria. Dar sufletul omului? Ce culoare îl poate aduce la starea lui cea mai înaltă? Albastrul. Abia când ajunge să trăiască o iubire albastră își atinge sufletul omenesc înaltul. Cu toții întâlnim în viață o iubire albastră, sunt sigur de asta, unii au trăit-o deja, alții o vor trăi într-un viitor. Cu siguranță sunt și oameni care o trăiesc chiar acum, în aceste momente.

Ce înseamnă o iubire albastră? Înseamnă să întâlnești omul care să-ți fie primul gând al fiecărei zile iar gândul acesta să fie întotdeauna unul senin. Înseamnă să întâlnești omul care să te facă să atingi nemărginirea cu sufletul, o nemărginirea albastră precum cerul sau marea. Înseamnă să întâlnești omul pe care, încă de când l-ai văzut prima oară, să-ți dorești să-l iei cu tine pentru totdeauna și să vrei să lupți pentru asta. Înseamnă să întâlnești omul care să ți se mute în suflet atât de adânc încât să nu vrei să mai plece niciodată de acolo și să te lupți pentru asta. Înseamnă să întâlnești omul pe care să fii în stare să-l iubești atât de mult încât dacă va dori să plece să ai puterea să-i dai libertatea de a o face.
O iubire albastră e acea stare care te duce în punctul cel mai de sus pe care spiritul tău îl poate atinge. O iubire albastră e atunci când cerul nu mai e cer, ci e acolo unde ești tu. O iubire albastră e omul care pentru tine nu mai e doar un om, ci e însăși Iubirea. Eu am întâlnit-o în viața asta. Voi?

Anunțuri