Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Am întâlnit-o! Am avut norocul ăsta. Divinitatea, Destinul, poate amândouă, m-au iubit atât de mult încât într-o bună zi mi-au adus-o în cale. În acea bună zi Destinul m-a sărutat pe frunte și a decis să-mi ofere un privilegiu, acela de a o găsi și a o întâlni. Și am întâlnit-o. Am întâlnit-o și am iubit-o. Am iubit-o de la primul cuvânt. Da, de la primul cuvânt, pentru că între noi, ca într-o facere de lume nouă, mai întâi a fost cuvântul. Și cuvântul a fost cel care a adus iubirea, o iubire care era în mine dintotdeauna, o iubire pe care o căutasem dintodeauna, o iubire care trebuia să se întâmple. Și s-a întâmplat. S-a întâmplat pentru că așa trebuia. Trebuia ca eu s-o iubesc și trebuia ca ea să afle.

Da, am întâlnit-o! Mi-am întâlnit iubirea, iubirea mea albastră, iubirea mea albastră și definitivă. Albastră pentru că niciodată în viața asta sufletul meu nu a ajuns atât de sus, atât de aproape de seninul cerului, poate chiar dincolo de el, definitivă pentru că știu sigur că e iubirea, singura iubire, cu care voi pleca în suflet atunci când voi părăsi această lume. Da, mi-am întâlnit iubirea, iubirea mea de dincolo de timp și spațiu, iubirea mea de dincolo de ființă și de neființă. Am întâlnit-o, am atins-o, am mângâiat-o, am sărutat-o, am strâns-o în brațe, am iubit-o așa cum nu aș fi crezut și nu aș fi știut vreodată că se poate iubi, m-am îmbătat de surâsul ei, am murit și am înviat de fiecare dată când am ascultat muzica vocii ei și, mai mult decât orice, am simțit cum îmi cresc aripi de înger în fiecare clipă în care am putut să-i fiu atât de aproape încât să simt că-i pot atinge sufletul atunci când avea nevoie mai mult ca oricând de o mângâiere.
Da, am întâlnit-o! Mi-am întâlnit iubirea și, odată cu ea, am întâlnit cel mai frumos om pe care puteam să-l întâlnesc în lumea asta, am întâlnit cel mai frumos suflet cu care sufletul meu se putea însoți vreodată. Și de atunci…de atunci e primul și cel mai frumos gând al dimineților mele, de atunci e cea mai frumoasă emoție a vieții mele, de atunci e cea mai frumoasă întâmplare a sufletului meu. Destinul m-a iubit atât de mult încât mi-a dăruit toate astea, Destinul m-a iubit atât de mult încât mi-a dăruit cea mai frumoasă poveste pe care aș fi putut-o trăi vreodată, Destinul m-a iubit atât de mult încât a compus pentru mine cea mai frumoasă partitură pentru gând și suflet care a răsunat vreodată în Universul acesta.
Nu știu ce planuri are el, Destinul, pentru viitor cu povestea aceasta, nu știu ce va simți ea, iubirea mea albastră și definitivă, să facă de acum înainte. Nu știu încă. Dar știu sigur, simt cu toată ființa mea, că într-o frumoasă zi de mai, o zi ca un surâs de fată frumoasă, o zi în care se sărbătorea logodna florilor cu vara, viața mea s-a schimbat pentru totdeauna. Și mai știu că dacă aș decupa din această viață a mea timpul scurs din acea zi de mai și până acum, nici eu, nici nimeni altcineva, nici măcar Destinul nu ar putea găsi ceva care să se potrivească în loc. De ce? Pentru că o iubire definitivă este acea stare a sufletului în locul căreia și dincolo de care nu mai poate exista nimic. Iar eu mă număr printre acei pământeni care au avut norocul să o întâlnească în viața asta și, da, eu mă număr printre acei muritori care au privilegiul ca sufletul lor să fie mângâiat de aripa nemuririi. De ce? Pentru că am întâlnit-o!

Anunțuri